Over Thermostaatdirect

ThermostaatDirect is geboren uit een voorliefde voor techniek en comfort. Met de grote hoeveelheid aanbieders en producten is er veel verkrijgbaar op de markt. Aan de ene kant is dit fijn. Elk product is net weer anders dan de ander. Echter zorgt het ook voor een vertroebeling van het aanbod, je weet gewoonweg niet meer wat je moet kiezen. Dit is niet alleen bij thermostaten zo, dit zie je bijvoorbeeld ook wanneer je een router wilt gaan kopen. Er is zoveel en er zijn zoveel zaken van belang. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer. ThermostaatDirect probeert hierbij te hepen!

Honeywell

Honeywell is al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van verwarming. Wie kent het befaamde rondje van Honeywell niet. Uit onze jarenlange ervaring met Honeywell, verwarming en comfort. Was het voor ons dan ook logisch om ons volledig op Honeywell te richten. Als ambassadeur van Honeywell bieden wij een breed scala aan (slimme) thermostaten aan. Hierbij trachten wij om alle informatie omtrent elke thermostaat zo helder mogelijk weer te geven. Zo kan ieder voor zich de meest geschikte thermostaat uitzoeken.

ThermostaatDirect is Honeywell Specialist

Dit heeft een aantal voordelen. Zo vinden wij dat je beter veel kan weten van één merk, dan een beetje van veel merken. Daarnaast biedt Honeywell zo'n veelzijdigheid aan producten dat wij op deze manier iedereen van een goed aanbod kunnen voorzien. Bij het installeren van deze thermostaten kunnen wij een beroep doen op ons uitgebreide installatienetwerk door heel Nederland. Zo kunnen wij iedereen voorzien van een nieuwe slimme thermostaat! Wij helpen je graag.

Thermostaat direct is een dochter van Warmgarant.

Het hoofdkantoor van Warmgarant bevindt zich in Diemen.

Weesperstraat 118-Z
1112 AP Diemen
geen bezoekadres

Kvk nummerr: 56040946
BTW nummer: NL851953281B01

Heeft u vragen? Mail: info@warmgarant.nl of bel 085-401 22 33
Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8 tot 21 uur. In het weekend van 10 tot 17 uur