Laten Installeren

Niets is fijner dan wanneer een thermostaat direct goed werkt. Wij helpen jou hier dan ook graag bij. Maak daarom gebruik van onze installatieservice!

Standaard Installatie

De nieuwe thermostaat wordt aangesloten op dezelfde plek als die van de huidige thermostaat (dit geldt niet voor draadloze vrianten). Voor de Round Connected is een werkende router met een vrije ethernetpoort vereist alsmede een vrij stopcontact. Daarnaast dient onze installateur bij de CV-ketel te kunnen zodat wanneer nodig de draden aangepast kunnen worden. Zo kunnen wij de thermostaat op de juiste wijze installeren.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een standaardinstallatie bedragen €125,-. Heeft u liever een installatie in de avonduren of op zaterdag? Dan rekenen wij een extra toeslag van €25,-. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welke datum het beste uitkomt. Na het afronden van uw bestelling zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Uitgebreide Installatie

Voor uitgebreidere installaties, zoals het installeren van een Evohome systeem met meerdere zones, maken wij graag een offerte omtrent de installatiekosten. Ook wanneer u nog andere wensen heeft maken wij graag een offerte voor u. Dit soort installaties vallen niet onder de standaard installatie en de installatiekosten betaald u per factuur na installatie.

Wat zijn de kosten?

Wanneer je graag een nieuwe thermostaat met accessoires wilt laten installeren, dan helpen wij je graag verder. Omdat dit niet onder de standaard installatie valt, kunnen wij hiervoor (vrijblijvend) een offerte opmaken. De prijs is afhankelijk van jouw wensen en de tijd die wij nodig hebben voor installatie. Stuur hiervoor een email naar:

Altijd een installateur in de buurt

Thermostaatdirect werkt samen met een landelijk netwerk van installateurs. Zo kunnen wij je altijd snel helpen. Tijdens het bestelproces kun je zelf aangeven op welke dagen een installatie goed uitkomt. Op basis hiervan plannen wij de installatie voor jou in. Hiervan krijg je netjes een bevestiging.